· castellano    · català  

Última hora

   La Bereco Voltio ja està aquí. 31/01/2009   
 
 

La Bereco Voltio ja està aquí.

Si, la nova bereco ja està a Espanya i amb un aspecte immillorable. Tots sabíem que la segona remesa vindria amb millores de qualitat significatives, però la veritat que els responsables de soloelectricos comentàvem que no crèiem que fos justificable aquestes millores al retard del producte, doncs bé, ens hem de retractar, les millores han valgut l'espera. Després d'una primera inspecció ens han sorprès. La millora dels plàstics ( ara ABS) s'aprecia des del primer moment, el seu seient, rodes, amortiment, frens, instrumentació donen una sensació a la motocicleta d'un alt nivell d'acabats.
Amb un preu molt ajustat, nosaltres, els responsables de soloelectricos, creiem que és la millor moto preu qualitat elèctrica Del mercat.

Sabem que al mercat hi ha productes similars, però el plus del producte bereco és també un atractiu que decanta la compra d'aquest magnífic producte.

Bereco és una marca nacional amb punts de serveis a les principals ciutats Espanyoles, això és el plus de bereco, Preu, Qualitat, Servei.

 Copyright © 2008 - Soloelectricos.com. Todos los derechos reservados.
Tel. contacto 902200260| email: info@soloelectricos.com | www.soloelectricos.com
Aviso Legal - Condiciones de Uso - powered by www.mentesactivas.com